*TIPS MEMBELI : SILA DAFTAR DISINI SECARA PERCUMA UNTUK MENDAPATKAN HARGA YANG LEBIH MURAH!*

KITCHEN

TAHNIAH!!  ANDA TERPILIH UNTUK MENYERTAI KERJAYA INI..

Kelayakan:

0. Berumur antara 21-35 tahun? 
0. Mempunyai Diploma / Ijazah dalam bidang pemasaran? 
0. Mempunyai pengalaman bekerja sebagai Pegawai Pemasaran sekurang-kurangnya 5 Tahun? 
0. Mempunyai kemahiran dalam bidang pemasaran produk? 
0. Mahir bertutur dalam bahasa melayu / Inggeris dengan baik? Mahir dalam bahasa Mandarin adalah satu kelebihan! 
0. Berpewatakan menarik? 
0. Memberi komitmen terhadap kerja sepenuh masa? 

MAAF, KERJAYA INI TIDAK MEMERLUKAN ANDA MEMPUNYAI KELAYAKAN SEPERTI DI ATAS!! ANDA LAYAK MENYERTAINYA KERANA ANDA ADALAH APA YANG ANDA MAHUKAN! SEKIRANYA ANDA BETUL-BETUL INGIN BERJAYA, TANPA KELULUSAN PUN ANDA MAMPU BERGELAR USAHAWAN INTERNET YANG BERJAYA. RAMAI YANG TELAH MEMBUKTIKANNYA! DAN ANDA ADALAH BAKAL USAHAWAN INTERNET TERKENAL YANG SETERUSNYA..SAYA YAKIN ANDA ADALAH ORANGNYA.. BUKTIKANNYA KEPADA MEREKA DILUAR SANA.. ANDA KINI BERGELAR USAHAWAN INTERNET YANG BERJAYA DAN MUNGKIN BAKAL BERGELAR JUTAWAN!

Apa yang anda perlukan ialah:
1. Berminat, serius dan komited dengan perniagaan internet serta seorang yang bijak dalam memilih perniagaan yang bermutu!

2. Tidak mengharapkan duit datang segera tanpa usaha.. duit datang bergolek.. duit terbang melayang dari langit! Jangan mudah tertipu dengan tenung skrin komputer anda boleh dapat duit! Ini bukan skim cepat kaya, buka juga skim silap mata "hari ni anda masuk, esok anda jutawan!".. Maaf jika anda adalah orang yang mempunyai fikiran begitu, sila tinggalkan page ini segera.. Kerjaya ini tidak memerlukan orang seperti anda dan tentu sekali tidak sesuai untuk anda.. Dengan segala hormatnya anda diminta meninggalkan page ini sekarang..Jangan buang masa untuk terus membacanya.. Kerjaya ini hanya untuk mereka yang benar-benar komited dan serius untuk menceburi bidang perniagaan internet, tetapi tidak tahu bagaimana untuk memulakannya.. Kini saya akan guide anda dari A sampai Z..

3. Tidak mudah terpedaya dengan bisness mengarut internet yang hanya menelan duit anda, memerlukan anda menaja beratus2 orang untuk keuntungan mereka. Tapi apa yang anda dapat? Pernah tak anda fikir betapa 'tidak bijaknya' mereka yang menyertai bisness internet yang tidak menawarkan produk?


ADAKAH ANDA...

1. Berminat dengan perniagaan internet dan seorang yang bijak dalam memilih perniagaan yang bermutu?

2. Mengharapkan duit datang segera tanpa usaha.. duit datang bergolek.. duit terbang melayang dari langit! Percaya dengan tenung skrin komputer anda boleh dapat duit? Percaya dengan hanya login facebook / myspace dll boleh dapat duit?

3. Mudah terpedaya dengan bisness mengarut internet yang hanya menelan duit anda, memerlukan anda menaja beratus-ratus orang untuk keuntungan mereka. Tapi apa yang anda dapat? Pernah tak anda fikir betapa 'tidak bijaknya' mereka yang menyertai bisness internet yang tidak menawarkan produk?

AWAS!!


Sekiranya anda tergolong dalam golongan tersebut...Anda memang perlu berhati-hati apabila melayari internet.. Jangan mudah terpedaya dengan janji2 manis sesetengah skim di internet yang menawarkan pelbagai peluang untuk anda menjana pendapatan.. Berapa banyak duit yang anda sanggup laburkan untuk kesenangan dan keuntungan orang lain? Mulakan perniagaan anda sendiri dan anda sendiri yang akan dapat untung..

Jangan bertindak melulu.. Sekiranya anda seorang yang bijak, cari bisness yang benar-benar menawarkan produk.. Jangan mudah tertipu dengan skim taja-menaja yang hanya membazir wang dan masa anda! 

Tapi berapa ramai sebenarnya yang berjaya dalam skim tersebut? Mungkin anda adalah salah seorang yang berjaya/ gagal dalam skim tersebut...Hanya mengharapkan orang lain klik link anda? Memang kerja mudah.. tapi semua tu hanya memberi harapan palsu kepada anda.. Berhenti dengan segala macam bisness mengarut di internet.. Sekiranya anda serius dengan perniagaan di internet, cari perniagaan yang betul2 menawarkan produk!

Anda tidak perlu menaja orang.. keluar mencari atau menjaja produk anda kerana anda boleh melakukannya dari internet.. duduk di rumah..! Adalah satu kelebihan bagi anda sekiranya anda rajin menjual produk anda dari rumah ke rumah.. tapi kebanyakan dari kita sibuk dengan kerja lain dan tidak mempunyai banyak masa untuk menjaja produk.. Oleh itu rebut peluang untuk menjalankan bisness online dari rumah!

Perniagaan yang menawarkan produk kepada penggguna bukanlah satu penipuan kerana kita sebenarnya peniaga maya di alam internet. Orang lain mungkin tak kenal kita, tapi mereka tahu produk kita.. Bukankan ia satu peluang yang hebat menjana pendapatan melalui perniagaan? Jangan mengharapkan duit datang segera tanpa ada usaha.. Cukuplah dengan bermacam-macam jenis skim di internet yang tidak boleh dipercayai..
Segera beralih kepada perniagaan online yang benar-benar boleh dipercayai dan mendatangkan manfaat kepada anda dan juga pengguna yang lain!

TAHUKAH ANDA?

1.. Tahukah anda 90% daripada rezeki adalah datang daripada perniagaan?

2. Tahukah anda saya juga begitu teliti dalam memilih bisness yang benar2 menjadikan saya usahawan internet yang berjaya.

3. Tahukah anda saya juga pernah ragu-ragu untuk menyertai bisness yang memerlukan saya mengeluarkan modal.

4. Tetapi tahukah anda 99% daripada mereka yang menyertai bisness internet hanya 1% sahaja yang berjaya kerana keberanian mereka mengeluarkan modal.

5. Tahukah anda modal untuk memulakan perniagaan internet adalah berkali-kali ganda lebih rendah berbanding berniaga di luar.

6. Tahukan anda dengan hanya bermodalkan serendah RM30, anda sudah mampu bergelar usahawan internet dengan hanya menjual produk2 ini dari rumah sambil duduk di depan tv? Saya juga tengah menonton televisyen di hujung minggu..

7. Tahukan anda, saya juga pernah menjadi seperti anda, mencari bermacam-macam bisness internet yang boleh menguntungkan tanpa mengeuarkan modal 1 sen pun... Ada.. memang ada.. Tapi selalu kena tipu.. Nak 'cash out' duit yang kita dapat tapi kena beli produk mereka dulu.. Kadang-kadang hasil yang kita dapat terlalu sedikit berbanding masa beratus-ratus jam yang kita bazirkan depan komputer!

8. Tahukah anda saya pernah 'give up' dengan bisness internet yang begitu mengarut, menjanjikan bermacam-macam, at last bila kita dah join, rupanya tak seindah apa yang mereka kata.. Masa tu saya betul-betul rasa tertipu dan bosan dengan semua ni. Tapi saya tak mahu anda bersusah payah mencari bisness internet yang boleh dipercayai, kini saya perkenalkan kepada anda bisness yang betul2 memberi peluang kepada anda untuk bergelar usahawan internet..

Kenapa saya memilih bisness ini:

1. Bisness ini menawarkan produk dan tentu sekali bukan satu penipuan kerana produk ini telah dipasarkan ke 231 buah negara. Khasiat produk ini telah tersebar ke serata dunia. Anda tidak perlu risau akan kehebatan produk ini kerana ramai yang telah mengakui kehebatannya!

2. Dengan modal yang rendah saya sudah bergelar usahawan internet. Anda juga boleh memulakan perniagaan dengan modal hanya serendah RM30.. (Modal ini untuk memberi peluang kepada anda untuk mencuba sendiri kehebatan produk bioasli)..Anda boleh memilih produk yang anda suka untuk mencuba.. Bila anda sudah bina keyakinan terhadap produk ini, baru boleh meyakinkan pengguna lain tentang kehebatan produk2 keluaran syarikat ini.

3. Pada awalnya saya tidak begitu yakin dengan produk ini. Ketika itu saya berminat dengan satu produk minuman kesihatan yang juga menawarkan bentuk bisness yang sama seperti bioasli dan memerlukan saya menjual produk mereka di internet. Pada waktu itu, saya membandingkan antara produk 'V' ( produk minuman kesihatan, sekarang ni agak terkenal dipasaran internet) dan juga bisness bioasli. Sehingga satu tahap, saya mendaftar secara percuma di 'V' dan penaja saya menghantar sms kepada saya untuk mengajak saya menyertai pelan VIP mereka. Disebabkan ingin menguji sejauh mana keberkesanan produk mereka, saya bertanya kepada penaja saya dengan soalan2 yang agak berbentuk provokasi.. adakah penaja juga mendapat keuntungan setelah saya mendaftar dibawah beliau..tetapi jawapan yang saya terima agak mengecewakan.. dengan jawapan yang agak ' kurang ajar' diberikan kepada saya, saya terus membenci bisness berkenaan.. modal yang saya perlu keluarkan untuk produk mereka juga adalah lebih mahal berbanding produk hebat keluaran bioasli.. Setelah menerima jawapan yang agak 'kurang sopan' daripada penaja 'V' saya terus berubah fikiran untuk tidak menyertai mereka!. (penaja berkenaan telah mengubah pandangan saya terhadap bisness yang hampir saya ceburi)

4. Kini dengan bioasli, saya lebih yakin dengan produk keluaran tempatan. Sememangnya halal. Jadi prospek perniagaan adalah lebih luas kerana pembeli muslim tidak perlu ragu-ragu dengan kesuciannya..Tetapi disebabkan saya tidak mahir seperti anda dalam urusan pemasaran maka saya telah membuat keputusan untuk membeli 'GRAB package' yang berharga RM240. Dengan package ini saya telah diberi:

* Website saya sendiri, untuk menjual produk mereka.
* Saya mempunyai blog e-commerce sendiri yang memudahkan pembeli membeli-belah secara online dan membolehkan saya memperoleh untung runcit daripada jualan saya.
*saya juga telah mendapat berpuluh-puluh 'powerful software tools' yang boleh membantu saya dalam urusan pemasaran produk.
* saya juga boleh mendapat keuntungan dengan menjual topup daripada telefon saya. (keuntungan yang ditawarkan daripada jualan topup ini adalah jauh lebih banyak daripada beberapa buah agensi jual topup yang lain)- sebelum ni saya juga pernah menjadi agen topup untuk syarikat lain dan keuntungan yang sitawarkan tidak begitu banyak seperti di bioasli, sekarang saya sangat teruja dengan bioasli. Thanx bios!
*Bulk SMS
*katalog dan dvd berkenaan produk
*Hadiah percuma
*1Voucher cabutan bertuah
*dan bermacam-macam lagi kelebihan lain.

5. Kini anda juga boleh jadi seperti saya. Anda diberi pilihan untuk menyertai pakej yang anda suka dengan modal hanya serendah RM30. Saya tahu ramai diantara anda yang sudah mempunyai kepakaran dalam pemasaran internet. Oleh itu anda sudah boleh berjimat dan tidak perlu untuk menggunakan bantuan daripada 'powerful software tools' seperti saya .

6. Tetapi sekiranya anda telah berdaftar dengan saya sebagai ahli dan menyertai pelan VIP dengan harga serendah RM30 (anda juga boleh mendapat untung dengan jualan produk diwebsite anda kerana anda diberikan website percuma), sebagai tanda terima kasih saya akan menghadiahkan anda satu daripada 'powerful software' saya kepada anda secara percuma dengan syarat anda telah VIP..

7. Tapi ingat hanya untuk anda..Shhhhh... tawaran ini hanya terbuka untuk 77 pendaftaran yang pertama.. Sekiranya anda terlambat, saya akan menarik balik tawaran bonus yang akan saya beri.

8. Sekiranya anda telah mendaftar dengan saya, sila hantar nama, alamat, no.tel dan id bioasli anda ke alamat e-mail saya:
onizuka.oniz@yahoo.com. Kemudian saya akan hantarkan link untuk download software percuma saya kepada anda! Sila beri masa kepada saya untuk menghantar e-mail kepada anda, kerana saya juga bekerja seperti anda.. Paling lewat adalah seminggu.. Paling awal saya akan hantar kurang daripada 1 jam.. Bergantung kepada kelapangan saya.. Diharap anda sabar menunggu. Terima Kasih!

9. Sila scroll ke bawah untuk lihat E-Book PERCUMA yang saya sediakan untuk anda!


Dapatkan E-book PERCUMA di sini:


"Produck Launch Strategies"


UNTUK MENDAFTAR SECARA PERCUMA SILA KLIK:


CONTOH BLOG E-COMMERCE ANDA:Ha.. ni ruangan untuk kamu-kamu menambah apa saja ilmu atau maklumat tentang internet secara PERCUMA...
kalau kamu semua nak share ape-ape ilmu yang kamu tau pun boleh..
Resepi nak tambah traffic ker..nak buat SEO ker...
Saya akan share semua dengan kamu...

SEBAB ILMU ADALAH PERCUMA BAGI MEREKA YANG RAJIN MENEROKA... dan kamu semua adalah orang-orang yang bertuah..sebab terjumpa page nie..

Saya akan share macam-macam tips berguna untuk anda yang terjumpa page ni secara x sengaja..Salam muhibah..Semoga ceria selalu.. Nantikan tips-tips berguna yang seterusnya... =)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...