*TIPS MEMBELI : SILA DAFTAR DISINI SECARA PERCUMA UNTUK MENDAPATKAN HARGA YANG LEBIH MURAH!*

Saturday, January 1, 2011

Set Isteri Perkasa (Dilarang baca sekiranya belum berkahwin secara sah!)WEB INI KHUSUS UNTUK DIBACA OLEH MEREKA YANG SUDAH BERUMAH TANGGA SAHAJA !  IANYA BERTUJUAN MEMBANTU MENINGKATKAN PRESTASI DAN KEINDAHAN HUBUNGAN SEXSUAL PASANGAN SUAMI ISTERI (YANG SAH).  OLEH ITU SEKIRANYA ANDA MASIH BUJANG, DILARANG MEMBACANYA . DENGAN PENUH HORMAT DAN KERJASAMA SILA KLIK KELUAR.

Isteri Anggun

Suami Terpegun
Firming Cream, Saiz =15gm -Harga RM60
Losyen Kamar Sutera (Isteri) - Harga RM50
Kopi Kelapa Dara (NEW) , 8 uncang - Harga RM50
(Please click label on your right side to buy this product.TQ) 


  
Maaf , bahasa yang kami gunakan di halaman ini agak keterlaluan (lucah) dan berterus terang. Ini sebenarnya bertujuan supaya pembaca  mudah memahami akan maksud yang hendak disampaikan - Kami mohon maaf
    

Halaman ini dikeluarkan atas permintaan ramai - Ahli  Bio-asli.
     
Set produk Isteri Anggun ini disyorkan khusus bagi membantu para isteri meningkatkan kesihatan tubuh badan dan daya aksi seksual ketika bersama suami. Umum mengetahui bahawa kepuasan si suami sebenarnya didorong oleh reaksi atau tindak balas si isteri ketika berasmara. Andainya si isteri tidak bersemangat (pasif) semasa melakukan hubungan seksual, sebenarnya anda telah menghilangkan(menurunkan) 50% tahap kepuasan mental & fizikal suami tersayang. Ramai para isteri tidak menyedari bahawa kelembutan dan belaian serta kebijaksanaan melayan alunan irami suami(perkasa) mampu membuat si suami terkulai erat didalam dakapan anda dengan cukup kenyang (nafkah batin). Percayalah jika si suami anda cukup kenyang (batinnya) pasti tidak merewang ketempat lain. Seumpama orang yang dijamu berbagai juadah dan air yang lazat ketika berbuka puasa, setelah kenyang dan puas, pastinya tidak peduli dengan hidangan yang lain.


        
4 Faktor penting yang mempengaruhi hubungan seksual - mencapai tahap maksimum.
     
1-Tubuh badan sihat dan cukup bertenaga.
2-Fizikal anggun serta beraroma & payu dara yang bidang.
3-
Vagina cukup kuat, berair  dan bijak melayan irama suami(keadaan vagina berair & lekit biasanya membuatkan si suami mudah terangsang (seronok) & cepat " klimax")
4
4-
Mempunyai mood sex driver yang cukup hebat yang mampu memberi tindak balas merangsang si suami hingga mencetuskan perasaan berahi yang amat sangat terhadap suami.
       
 Meningkatkan tahap kecergasan
dan stamina keseluruhan tubuh.

     Faktor  1 : Hubungan sexsual mencapai tahap maksimum:-  Tubuh badan sihat dan bertenaga secukupnya.   

          

1a-
Amalkan senaman
Senaman ringkas ini bertujuan meregangkan seluruh otot dan urat pada keseluruhan tubuh anda. Jika diamalkan selalu, ianya mampu meningkatkan kesihatan tubuh badan. Dengan itu anda tidak akan mengalami sakit pinggang, sengal-sengal dan akan cukup tenaga untuk melakukan aksi ranjang yang lama  lagi " Extreme ".
1b-
Buat urutan dengan Minyak Kelapa Dara + Habbatus Sauda.
(Lihat gambar)
Payu Dara : Sapu dan urut, ianya dapat membantu melegakan otot-otot , mengembangkan sel-sel dan menlicin kulit payu dara.
Bertujuan menguatkan, menaikkan pundi kencing (ovari). Manakala urutan pada urat tunjang mampu menguatkan otot-otot dan melancarkan peredaran darah  yang berkaitan terus dengan kekuatan daya kemutan vagina.
(Lihat gambar produk)
     
Fizikal yang menarik & Payu Dara yang bidang     
Faktor ke 2 : Hubungan sexsual mencapai tahap maksimum:-     Fizikal anggun serta beraroma & payu dara yang bidang.      

   


2-
Sapukan Firming Cream- Selepas mandi pagi & petang


 Firming Cream for Growing Big.Video pelancaran produk terhangat di pasaran 2010,Firming Cream  Bioasli pada 6/6/2010 yang lepas di Shah Alam. Firming Cream yang di formulasikan dari herba khazanah alam berfungsi untuk membesarkan payudara terutamanya dan memberikan saiz idaman. Boleh juga di gunakan untuk para lelaki untuk menambat hati isteri.

Si Isteri mampu mencengkam suami sehingga lemas ? 
Faktor ke 3: Hubungan sexsual mencapai tahap maksimum:- 

Vagina cukup kuat, berair dan bijak melayan irama suami(keadaan vagina berair & lekit biasanya membuatkan si suami mudah terangsang (seronok) & cepat " klimax")3a-
Sapu pada  keseluruhan Vargina dan urut dengan lembut. 30~60 minit sebelum bersama.  
(Lihat gambar)
Bertujuan melegakan otot serta mengecutkan pintu vagina. Losyen Kamar Sutera juga membantu meremajakan sel-sel kulit dengan menghilangkan sel-sel yang telah mati. Kesan kesat, kasar, kulit kering dan bersisik juga akan tanggal.
3b-Sapu pada keseluruhan Vagina ketika bersama suami.(Lihat gambar)
Dengan menyapukan Losyen Kamar Sutera ini ketika bersama suami ianya akan menjadikan pasangan isteri dan suami lebih selesa dan asyik ketika bersama. Apatah lagi jika si suami telah menggunakan Losyen Power 3 lines dan Minyak Power 31. Yang pastinya masa pelayaran akan menjadi lebih lama - 1 atau 2 jam.  Oleh itu losyen Kamar Sutera ini mampu membantu para isteri  untuk menamatkan beberapa pusingan 1,2,3...4 dengan lebih selesa dan bergaya sebelum suami mencapai "klimax".
Nota : Losyen Kamar Sutera ini di formulasi supaya tidak merbahaya jika termakan.

   Adakah Anda  perlu mengikat atau menggari  suami..
   cari perempuan lain
      @
      main kayu tiga..


Jawapannya ialah:

Gari suami anda dengan
SET ISTERI ANGGUN BIOASLI
Melayani suami anda dengan penuh aroma berahi & penuh kenikmatan?

Faktor ke-4: Hubungan sexual mencapai tahap maximum
Mempunyai mood sex driver yang cukup hebat yang mampu memberi tindak balas merangsang si suami hingga mencetuskan perasaan berahi yang amat sangat terhadap suami.4-Minum Kopi Kelapa Dara
Terbukti dengan meminum Kopi Kelapa Dara yang diformulasi menggunakan herba-herba perangsang untuk " sexual purpose " ianya mampu  meningkatkan rangsangan seksual para isteri. Di samping itu ianya juga berfungsi menguatkan otot-otot bahagian intimasi, melancarkan peredaran darah malahan ianya mampu menambah kekuatan kemutan vagina. Dari testimoni para pelanggan yang telah menggunakanya berpendapat, Kopi Kelapa Dara ini sangat sesuai untuk isteri, agar menjadi lebih berahi terhadap suami.


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...