*TIPS MEMBELI : SILA DAFTAR DISINI SECARA PERCUMA UNTUK MENDAPATKAN HARGA YANG LEBIH MURAH!*

Sunday, January 30, 2011

Firming Cream - For Both of Us (Men & Women)

Firmng Cream - 15g - Harga RM60
(Please click label on your right side to buy this product.TQ)


Kenapa anda wajib memiliki Firming Cream?

*Krim ini bersifat anti-kanser payudara
*Meremajakan bentuk tubuh
* Membesarkan dan menegangkan payudara
*Menjadikan kulit lebih muda dan cantik terutaman di kawasan payudara
* Bertindak sebagai anti penuaan (pada bahagian yang dirawat)
* Membantu perjalanan darah
* Mengurangkan kedut dan masalah tahi lalat
* Memelihara kulit, Anti-kanser payudara


Walaupun bidang pembedahan plastik berkembang namun kaedah lain kerap dicadangkan kepada orang ramai. Kini gabungan herba Commiphora Mokul, Pueraria Mirifica, buah Kigelia Africana,Opuntia Ficus-indica Stem dan Aloe Vera yang diadun dalam minyak kelapa dara memberikan harapan yang menakjubkan bagi mereka yang menginginkan pertambahan saiz, memperbaiki bentuk serta kontur payudara yang lebih baik tanpa sebarang luka, pembedahan plastik atau silikon. Herba-herba hebat tersebut benar-benar berupaya memerlihatkan perubahan hanya dalam masa 6 bulan, dan adakalanya memperlihatkan perubahan segera terhadap pembesaran tisu-tisu kulit.Commiphora Mokul


Selain khasiat minyak kelapa dara yang memberikan kesan yang menakjubkan pada kulit, herba lain seperti commiphora yang diekstrak dari akar pohon ubatan Ayurvedic yang dipanggil commiphora mukul juga mmeberikan kesan yang tidak kurang hebatnya. Penggunaan Commiphora Mukul Resin adalah merupakan trend terbaru dalam merangsang lipogenesis (fatty acid synthesis) menyebabkan terbentuknya triglycerides, yang akhirnya terkumpul di sel adipose (fat cells) kulit. Hasilnya sel adipose akan membesar.


Sebagai produk yang berasaskan herba alam semulajadi, ia boleh digunakan oleh wanita dari semua peringkat usia, kerana tidak memberi tindak balas hormon pada kulit, tetapi ekstrak Commiphora Mukul bertindak terus ke atas adipocytes dengan menambahkan isipadunya.Penggunaan dalam 30 hari yang pertama perlu digunakan 2 kali sehari, kemudian ia boleh digunakan sekali sehari. Penggunaan yang tidak konsisten akan memberikan kesan ke bentuk asal. Untuk mendapatkan bentuk yang ideal, ia perlu digunakan secara berterusan. Walaubagaimanapun, tindak balas produk adalah berbeza bergantung kepada tindakbals tubuh seseorang.


Selain fungsi Commiphora Mukul Resin yang mengandungi 2 unsur, iaitu Commipherol dan Commiphrine, kandungan aktif ini juga bertindak balas terhadap dua enzim yang terlibat dalam lipogenesis dan rantaian tindak balas liposis. Dengan penigkatan 'triglyceride storage', ekstrak Comiphoral Mukul dapat mmebantu mengekalkan tona kulit. Kulit akan menjadi lebih tegang manakala kedutan hilang.


Pueraria Mirifica


Sementara Pueraria Mirifica atau dikenali sebagai phytoestrogen (hormon estrogen yang diambil dari tumbuh-tumbuhan) telah ditemu mengandungi banyak jenis estrogen (hormon wanita) adalah herba yang paling bersifat estrogen. Seperti miroestrol, doexymiroestrol, daidzein, genistein dan coumestrol.Bahan-bahan unik ini mempunyai nilai yang sama dengan hormon wanita (estrogen). Pueraria Mirifica mempunyai aktiviti estrogen yang paling tinggi berbanding phytoestrogen yang lain, kerana ia mempunyai persamaan dengan struktur hormon manusia. Miroestrol juga penting untuk melancarkan peredaran darah dan percambahan tisu baru serta memeberikan nutrisi yang cukup untuk kulit. Oleh itu, kawasan yang disapu dengan produ ini akan menjadi tegang dan kelihatan lebih muda. Hali ini telah dibuktikan secara klinikal dalam kajian ke atas wanita pra-menopaus 2 bulan.


Manakala herba lain dalam rumusan Firming cream Bioasli, buak Kigelia Africana, Opuntia ficus- Indica Stem dan Aloe Vera berfungsi serta memiliki kekuatan tersendiri bagi menghasilkan kesan-kesan berikut: 


- Meremajakan bentuk tubuh
- Membesarkan dan menegangkan payudara
- Menjadikan kulit lebih muda dan cantik terutaman di kawasan payudara
- Bertindak sebagai anti penuaan (pada bahagian yang dirawat)
- Membantu perjalanan darah
- Mengurangkan kedut dan masalah tahi lalat
- Memelihara kulit, Anti-kanser payudara

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...