*TIPS MEMBELI : SILA DAFTAR DISINI SECARA PERCUMA UNTUK MENDAPATKAN HARGA YANG LEBIH MURAH!*

Friday, December 31, 2010

Set Suami Perkasa (Dilarang baca sekiranya belum berkahwin secara sah!)

WEB INI KHUSUS UNTUK DIBACA OLEH MEREKA YANG SUDAH BERUMAH TANGGA SAHAJA !  IANYA BERTUJUAN MEMBANTU MENINGKATKAN PRESTASI DAN KEINDAHAN HUBUNGAN SEXSUAL PASANGAN SUAMI ISTERI (YANG SAH).  OLEH ITU SEKIRANYA ANDA MASIH BUJANG, DILARANG MEMBACANYA . DENGAN PENUH HORMAT DAN KERJASAMA SILA KLIK KELUAR.

Tahniah kerana anda telah menemui Produk


Lotion power 31BRUTAL (Baru) -Harga RM50
Losyen Power 3 Lines (Suami)-BARU -Harga RM50
Kopi Kelapa Dara ( NEW) , 8 uncang -Harga RM50

(Please click label on your right side to buy this product.TQ)
SUAMI HEBAT
                   
Maaf , bahasa yang kami gunakan di halaman ini agak melampau (lucah) dan berterus terang. Ini sebenarnya bertujuan supaya pembaca  mudah memahami akan maksud yang hendak disampaikan - Kami mohon maaf


Page ini dikeluarkan atas permintaan ramai Ahli  Bio-asli.

Iannya  bagi membantu menceriakan para Suami ketika bersama  ( kurang tegang & keras) serta mudah tewas ketika bersama isteri di ranjang terutama bila isteri melakukan aksi gelek gerudi, sedangkan adengan baru berlangsung sekitar 10 minit.  Lazimnya si suami tidak mampu bertahan lalu " climax ".  Umum sedia maklum bahawa tahap berahi wanita agak lambat untuk terangsang (sekitar 10~15 minit), ini bermakna di saat pasangan anda besemangat hendak memulakan pelayaran bahtera asmara kelautan dalam yang penuh dengan kenikmatan tiba-tiba tiang layar(alat kelamin) telah patah terkulai. Si suami sudah karam...manakala hajat si isteri belum lagi kesampaian. Maka Si isteri terpaksa memendam rasa dan hampa (jiwa meruntun terseksa). Jika ini berlaku, sebenarnya anda telah melakukan kezaliman(ketidak adilan) terhadap isteri....gagal memberi nafkah batin secukupnya !                    

                                                             
4 Faktor penting yang mempengaruhi hubungan sexual mencapai tahap maksimum.

1. Tubuh badan sihat dan bertenaga secukupnya
2. Saiz alat kelamin suami cukup mantap & maximum kembang
3. Alat kelamin suami cukup keras dan tegang
4. Alat kelamin tahan lasak (tahan lama @ boleh "control") lambat "climax"

Meningkatkan tahap kecergasan 
dan stamina keseluruhan tubuh.

          Faktor  1 : Hubungan sexsual mencapai tahap maksimum:-  Tubuh badan sihat dan bertenaga secukupnya. Para suami disarankan supaya mengamalkan perkara berikut :-  


                                           


               
1-
Amalkan senaman
Senaman ringkas ini bertujuan meregangkan seluruh otot dan urat pada keseluruhan tubuh anda. Jika diamalkan selalu ianya mampu meningkatkan kesihatan tubuh badan. Dengan itu anda tidak akan sakit pinggang, sengal-sengal dan cukup tenaga untuk melakukan aksi ranjang yang lama " Extream".
2-
Buat urutan dengan Minyak Kelapa Dara
Bertujuan menguatkan, menaikan pundi kencing(prostat), menolak angin dan  melancarkan peredaran pada prostat. Manakala urutan pada urat tunjang dapat melegakan otot-otot dan melancarkan peredaran darah.
            

     Saiz idaman si suami & isteri...           
Faktor ke 2 : Hubungan sexsual mencapai tahap maksimum:-           
Saiz alat kelamin suami cukup mantap & maximum kembang.  

                 
  
3-
Amalkan menggunakan Lotion L3L.

Dengan menyapu & mengurut Lotion L3L. Ianya akan membantu meningkatkan sistem peredaran darah dan kelegaan pada alat kelamin lelaki. Seterusnya mudah membantu ketegangan dan pengembangan ketahap maksimum. Dari testimoni pengguna juga menunjukkan  mereka yang telah mencubanya akan terus menjadi pelanggan setia disebabkan keberkesanannya.
                     

Bayangkan jika                                                                       

Faktor ke 3: Hubungan sexsual mencapai tahap maksimum:-                                                   Alat kelamin suami cukup keras & tegang..                                                     
  
  
              
4- Minum Kopi Kelapa Dara
Terbukti dengan meminum Kopi Kelapa Dara yang diformulasi menggunakan herba-herba " sexual purpose " ianya lebih  menceriakan anda dan pasangan . Malahan sudah banyak kes " testimoni " mereka yang telah mencuba akan terus mengamalkannya.  Anda digalakkan hanya minum kopi kelapa dara maksimum 1 peket sehari untuk lebih ekonomik.
                           

Bagaimana untuk  Suami bertahan lama di ranjang..
" under control - climax" sehingga isteri puas ?


              

            
5- Sapukan Lotion Brutal (Lihat gambar)
Dengan menyapukan Lotion Brutal pada bahagian leher alat kelamin suami ianya  akan melegakan dan agar anda bertahan lama ketika di ranjang(1~2jam). Biasanya isteri anda akan mencapai climax sehingga 3 kali.
Peringatan : Suami hanya perlu menggunakan Lotion Brutal ini untuk suasana sexual yang "Extream". Pastikan anda dan isteri  cukup rehat dan bertenaga apabila menggunakannya kerana pertarungan agak lama dan mengasyikan hingga kekadang terbabas bangun pagi.
                         
   Benarkah Produk Ini Berkesan ? Tahukah anda..!  Set Suami Hulubalang Terbilang ini adalah cara alternatif menyelesaikan masalah  Suami Lemah Tenaga  Batin ( Kurang Tegang &  Keras)
&  Suami Cepat " Climax " .

                      Tahukah anda..! Produk Bioasli ini bukan sahaja dibeli oleh Paras Suami bahkan ramai para isteri     juga membeli untuk suami masing-masing  & ianya terbukti berkesan. Para Isteri sangat  Gembira 

mereka mendapat  lebih Kepuasan  dari Biasa.

 Tahukah anda..! Produk ini amat laris dijual secara online di internet Malaysia  &  kini sudah menembusi pasaran di Timur Tengah, Eropah, Amerika dan seluruh Dunia (dijual ke 231 negara).


                            
 Pihak Bio-Asli pernah mendapat email dari seorang isteri,      beliau mengucapkan terima kasih kerana Selama 7  tahun  berumah  tangga  inilah kali pertama beliau. Benar-benar Puas...sangat Puas...Teramat Puas     bila suaminya menggunakan produk Bio-Asli.  Pesanan beliau, Setiap Suami seharusnya tidak ego..   gunakanlah   produk Bio-Asli     &   menyimpan  Stok   jika perlu   Demi  Isteri.       

                                            

Bagaimana untuk membeli Produk ini ?                                                                                                        

Terdapat 2 kaedah untuk Membeli
         
1-   
Beli di Stokis @ pada Ahli  Bio-Asli berdekatan tempat  anda (lihat di web Syarikat / Iklan di akhbar)

2-   
Beli secara online di internet & daftar menjadi Ahli (percuma) & kos penghantaran POS Laju PERCUMA.
       

     Nota : Sebelum membeli,  Anda digalakan menjadi ahli(percuma) - Lebih JIMAT   Apakah kelebihan  menjadi Ahli ?   
              
Kelebihan menjadi Ahli :
                 
1-   
Keahlian - Percuma
2-   
Beli barang pada harga ahli (lebih jimat & dapat komisyen belian )
3-   
Komisyen di Pelan A ,B,C,D & E
4-   
Layak mendapat komisyen World Pool di Plan A,B,C & E
5-   
Tawaran pelbagai hadiah..
                    

   ...& banyak lagi.... Sebagai ahli anda juga disediakan kemudah berikut : -           Web refferal keahlian di internet : daftar downline semak komisyen, e-wallet, bilangan downline & lain-lain Kemudahan SMS syarikat : Daftar downline, semak komisyen, e-wallet, bilangan downline & lain-lain .Kemudahan iklan percuma di Web TV bioasli & pada klip video Handphone .Oleh itu apa tunggu lagi daftar & beli sekarang juga :-Link ke web utama untuk
MENDAFTAR & membuat 
BELIAN

< Klik di Sini >

 Dapatkan sekarang...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...